MODA POKRECE SVET

25 Feb, 2008

MODA JE POSAO

Generalna — Autor anndrea @ 20:12
 U manekenstvu ne postoji prvi ili najjači utisak. U svakom slučaju utisak je snažan, a podrazumeva moju spoznaju da je manekenstvo pre svega posao, daleko od hobija ili letnjeg odmora. I kao svaki posao zahteva neverovatnu pažnju, posvećenost i samo ponekad odricanja.

Komentari

 1. Snažan utisak je treba da nam ostave mnoge stvari u životu, pa i manekenstvo. Naravno da je to samo posao, ali kao što neko voli da radi u banci neko voli da se šeta pistom. Sve ima svojih dobrih i loših strana. Pa kao sve u životu i manekenstvo traži brojna odricanja.

  Autor glumac — 25 Feb 2008, 20:40

 2. eeeeeeeeejjjjjjjjjjjjj pa bas je okkkkkkk moze za maturu

  Autor jelena — 15 Jul 2008, 14:59

 3. OK!SVIDJA MI SE I JOS DA TI KAZEM DA SAM SE POCELA BAVITI MODOM, ETO SAMO OVAKO NASTAVI PODRZAVAJU TE MODNI DIZAJNERI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Autor INDIRA — 21 Avg 2008, 13:55

 4. Sama rijec manekenstvo meni predstavlja nesto veliko i lijepo,s obzirom da se vec 6 god. bavim profesionalno tim poslom.Dosta odricanja je potrebno,ali je najbitnija volja i upornost.Ali nista na svijetu ne moze zamijeniti osjecaj kada izadjete na scenu,i osjecate se kao da je citav svijet vas.Zato djevojke samo naprijed. POZDRAv.

  Autor Nevena — 10 Okt 2008, 19:31


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.rs